تخم مرغ های جادویی در اواکودانی

سه‌شنبه 10 مرداد 1396

اواکودانی یا همان دره ی جوشان که در هاکونه ی ژاپن قرار دارد یک منطقه ی توریستی ایده آل نیست. اوکودانی در حدوود 3 هزار سال پیش پس از فوران کوه هامونه به وجود آمده است که امروزه چاله ی آتشفشانی می باشد. مسائلی وجود دارد که نشان از فعال بودن اواکودانی دارد, دریاچه هایی از آب های گورد دار جووشان و آزاد کردن حجم زیادی از بخار آب, هیدروژن سولفید و سولفور دیوکسید نشانه های فعال بودن اواکودانی است. در این منطقه بوی عجیبی از تخم مرغ گندیده به مشاممان می رسد که دقیقا تخم مرغ های این محل علت جذب گردشگران است. 




تخم مرغ هایی سیاه در این منطقه وجود دارند که همان تخم مرغ های معمولی هستند که در آب های جوشان پخته می شوند. به علت وجود گوگرد در آب پوسته ی تخم مرغ ها سیاه می شود که موجب شده بوی عجیبی بگیرد. محلی ها معتقدند خوردن هر یک از این تخم مرغ ها 7 سال به عمر آدمی می افزاید, پس دو تا بخورید تا 14 سال طول عمرتان افزایش یابد. 




گردشگران برای خوردن تخم مرغ های سیاه باید یک کیلومتر پیاده روی کنند, چرا که تخم مرغ ها بالای تپه پخته می شوند. وقتی به بالای تپه می روید, منظره ای زیبا از کوه فیجی را می بینید. در فصل بهار تخم مرغ ها پخته و فروخته می شود.. میز های چوبی در فضای آزاد برای گردشگران گذاشته اند تا پوسته های سیاه شده را جدا کنند و از تخم مرغ نرم شده از گوگرد لذت ببرند. تخم مرغ های سیاه در هاکونه هم به فروش می رسد و نیازی نیست برای خوردن آن ها حتما به اواکودانی رفت. این تخم مرغ های سیاه در کیسه های شش تایی به قیمت 500 ین به فروش می رسد. 




نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.