کافه سفر

اخبار گردشگری | جاذبه های گردشگری | سفر | رزرو هتل

کافه سفر

اخبار گردشگری | جاذبه های گردشگری | سفر | رزرو هتل

تور ارمنستان و خوراکی های ارمنی

تور ارمنستان به عنوان یکی از تورهای ارزان خارجی مطرح بوده و ایرانیان معمولا توجه خاصی به این کشور نشان می دهند.


در سفر به ارمنستان فراموش نکنید که از غذاهای مخصوص ارمنی امتحان کرده و بهترین خوراکی های مخصوص این سرزمین را بچشید.


در اینجا به نقل از وبلاگ پارمیدا تورز به معروف ترین غذاها و شیرینی های ارمنی اشاره می کنیم.


مانت

مانت یک نوع غذای ارمنی ست که از گوشت گاو گوسفند تهیه می شود.



نان گاتا

نان گاتا که در ایران نیز به وفور یافت می شود، در دو طعم گردویی و دارچینی در امنستان طبخ می شود.



نان چورک

نان چورک یک نان ارمنی سنتی ست و بیشتر در جشن عید پاک در سراسر ارمنستان پخته می شود.



لولا کباب

مواد اولیه ی لولا کباب شامل گوشت بره، تخم مرغ، رب گوجه فرنگی، نعنای ریز شده، پیاز و فلفل پابریکا می باشد.



بورک پنیر

بورک پنیر از گوشت گاو ، اسفناج و پنیر تشکیل شده است.



چی کوفته

چی کوفته از گوشت گاو تهیه شده و طعم بسیار خوبی دارد.



هریسا

هریسا یک نوع فرنی در دسته ی غذاهای ارمنی ست که از بلغور گندم، گوشت گاو و یا به جای آن از گوشت مرغ طبخ شده و همیشه در عید پاک در سفره ی ارمنی ها دیده می شود.



باستورما

باستورما از گوشت گاو خشک شده همراه با ادویه های تند و زیره تهیه می شد.



رشته پلو

رشته پلو برای ایرانی ها غذایی آشنا بوده و معمولا با ادویه ها و طعم های مختلفی تهیه می شود. اما بهترین رشته پلو را در کشور ارمنستان تست خواهید کرد.



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.